Intresserad av coaching?


Som ledare kan det vara värdefullt att utforska möjligheterna med coachning. Om du är nyfiken och vill veta mer, tveka inte att kontakta oss för att boka ett 30 minuters kostnadsfritt konsultationsmöte.


Vi erbjuder fristående coaching sessioner på 30 eller 60 minuter. Du kan också välja att kombinera din coaching med en utbildning i digital retorik. Vi strävar efter att hjälpa dig som ledare att utveckla dina färdigheter och nå dina mål på bästa möjliga sätt.


Vår coaching är skräddarsydda för att passa dina specifika behov och vi är dedikerade till att ge dig den support och vägledning du behöver. För varje köp av mentorskap/coachning doneras 15 % (till en start) fördelat till cancerforskningen, NCL-föreningen och reumatikerförbundet.

Jag kan varmt rekommendera Evelynn som mentor. Hon har ett kompetent och pedagogiskt förhållningssätt, hon är en god lyssnare som har förmågan att läsa mellan raderna och identifiera komplexiteten i olika arbetsmiljöer. Genom sin kunskap och lyhördhet har Evelynn visat sin förmåga att ärligt och uppriktigt vägleda mig framåt med fokus på konstruktiva lösningar. Jag är tacksam för hennes tänkvärda frågor, kloka reflektioner och genuina intresse.

— Malin E.Evelynn is a great coach, always shows up on time and is very attentive, and a great listener. She always seems to find the perfect questions to help me think about things in different ways. Provides a safe space to just bring out my biggest weaknesses with a lot of ease.

— Borislava M.